Servicii Keydesign

Calitatea nu este niciodată un accident, este întotdeauna rezultatul unui efort de inteligenţă.
 

Prin web design intelegem realizarea unui site web de la momentul conceperii lui la momentul predarii dupa specificatiile si cerintele clientului.Prin serviciul de web design oferim clinetului o platforma completa prin care sa isi promoveze, in mediul online , afacerea la potentialul ei maxim. Serviciul de web design presupune creare site-ului in limbaje precum HTML, CSS, Javascript, intretinerea sitului, consultanta web pe parcursul realizarii proiectului.

In cadrul serviciului de web design oferim si content management system prin intermediul WordPress, o unealta forte versatila pentru mediu online care ofera nenumarate posiblitati de adapatrea a design-ului prin intermediul wordpress template.

E-commerce este o latura in continua evolutie in domeniu dezvoltarii web cu un potential aproape nelimitat. Magazinele online au devenit cel mai bun mijloc de crestere a vanzarilor indiferent de produsele oferite. Fata de magazinele conventionale magazinele online ofera o serie de avantaje: sunt deschise 24/24 de ore, sunt acesibile de oriunde, ofera o gama forte variata de produse si faciliteaza mijlocele de plata electronice.

Keydesign ofera solutii de creere magazine online profesioniste si optimizare seo un pachet de servicii web ce garanteaza o crestere semnificativa a vanzarilor in orice domneiu de activitate si pentru oirce tip de servicii sau produse.

Utilizatorii de telefone mobile reprezinta o piata foarte puternica in Romania, de aceea optimizarea siturilor web pentru telefone mobile nu trebuie neglijata. Zilnic miii de omeni cauta informatii, produse, servici, fac cumparaturi de pe telefonul mobil datorita mobilitati oferite de acesta astfel ei pot genera profit pentru orice ce bussines.

Serviciul nostru de aplicatii mobile ofera posibilitatea optimizarii site-urilor web pentru dispozitive mobile (telefoane sau tablete) sau adaptarea siturilor web deja existente pentru dispozitive mobil. Astefel oferidu-va posibilitatea sa captati cat mai multi utilizatori si sa va extindeti orizonturile.

SEO sau Search Engine Optimization reprezinta un proces vital pentru orice business de pe piata online. Fie ca vorbim despre un microsite sau un magazin online de anvergura, stim cu totii ca daca nu esti pe google, nu existi! Astfel, cum 80% dintre utilizatori nu ajung niciodata pe a doua pagina la o simpla cautare pe google, concurenta pentru primele locuri este din ce in ce mai stransa, metodele prin care se practica un SEO de calitate avansand in complexitate si incercand sa tina pasul cu dezvoltarea rapida a algoritmilor motoarelor de cautare. KeyDesign reuseste sa cuprinda o mare parte din principiile ce stau la baza unui SEO de calitate , rezultatele in urma punerii in practica a acestora fiind verificabile pentru majoritatea proiectelor din lista noastra de portofoliu.
Web Site Design
Programare Web
E-Commerce
Mobile Web Design
Gazduire Web Site
Identitate / Logo
Optimizare Google – SEO
Newsletter